/ SANITOP / Aktualne novice / Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Gradite hišo ali ste jo že zgradili, sedaj pa je čas za nove vodovodne inštalacije? Smo pravi naslov za inštalacijo vodovodnih cevi pri novogradnjah in sanacijo pri obstoječih objektih. Najprej vas bomo brezplačno obiskali in si ogledali objekt

Več
Izvajamo vsa dela, kar zadeva VODOVODNIH INŠTALACIJ

Pokličite nas, da se dogovorimo za termin in ceno.


Gradite hišo ali ste jo že zgradili, sedaj pa je čas za nove vodovodne inštalacije? Smo pravi naslov za inštalacijo vodovodnih cevi pri novogradnjah. Najprej vas bomo brezplačno obiskali in si ogledali objekt. Vodovodne inštalacije z alumplast, PPR, pocinkanimi ter ostalimi vijačnimi in press sistemi. Izvajamo inštalacije v novogradnjah kot tudi zamenjavo dotrajanih vodovodnih cevi, ki lahko povzročijo izliv vode. V stanovanjih velikokrat pride do namočenosti stropa pri sosedu, ki mu je potrebno popraviti škodo na lastne stroške.

Vodovodni števci
Vgrajujemo vodovodne števce oz. vodomere s katerim ustrežete veljavni zakonodaji in si v primeru, da vodovodnega števca še nimate vgrajenega, tudi znižate stroške. V stavbah kjer je vgradnja enotnega vodovodnega števca stroškovno neučinkovita vgrajujemo tudi vodovodne števce vezane na posamične uporabnike ali vodovodne veje.

+ 386 30 322 322
Pokličite nas za nasvet

Izdelava: LUXmedia