/ SANITOP / Vodovodne inštalacije in strojne inštalacje
Ikona Vodovodne inštalacije in strojne inštalacje

Vodovodne inštalacije in strojne inštalacje

Vodovodne inštalacije

Gradite hišo ali ste jo že zgradili, sedaj pa je čas za nove vodovodne inštalacije? Smo pravi naslov za inštalacijo vodovodnih cevi pri novogradnjah in sanacijo pri obstoječih objektih. Najprej vas bomo brezplačno obiskali in si ogledali objekt

Zanima me več070 954 294

Strojne inštalacije

Montažo strojnih inštalacij v hišah izvajamo po osrednji Sloveniji. Vsak objekt potrebuje določene strojne inštalacije za normalno delovanje in prijetno bivanje v njem. Sem sodijo vodovodne inštalacije, sistemi ogrevanja, hlajenja in prezračevanja (rekuperacija). V kolikor bo vse strojne inštalacije v hiši opravljalo eno podjetje, bo delo potekalo najbolj koordinirano in hitro.

Zanima me več
Ikona drsnik
Ikona tematika

Vodovodne inštalacije

Izvajamo vsa dela, kar zadeva VODOVODNIH INŠTALACIJ

Pokličite nas, da se dogovorimo za termin in ceno.


Gradite hišo ali ste jo že zgradili, sedaj pa je čas za nove vodovodne inštalacije? Smo pravi naslov za inštalacijo vodovodnih cevi pri novogradnjah. Najprej vas bomo brezplačno obiskali in si ogledali objekt. Vodovodne inštalacije z alumplast, PPR, pocinkanimi ter ostalimi vijačnimi in press sistemi. Izvajamo inštalacije v novogradnjah kot tudi zamenjavo dotrajanih vodovodnih cevi, ki lahko povzročijo izliv vode. V stanovanjih velikokrat pride do namočenosti stropa pri sosedu, ki mu je potrebno popraviti škodo na lastne stroške.

Vodovodni števci
Vgrajujemo vodovodne števce oz. vodomere s katerim ustrežete veljavni zakonodaji in si v primeru, da vodovodnega števca še nimate vgrajenega, tudi znižate stroške. V stavbah kjer je vgradnja enotnega vodovodnega števca stroškovno neučinkovita vgrajujemo tudi vodovodne števce vezane na posamične uporabnike ali vodovodne veje.

Strojne inštalacije

Izvajamo vsa dela, kar zadeva STROJNIH INŠTALACIJ

Pokličite nas, da se dogovorimo za termin in ceno.


Zagotavljamo strokovno montažo ogrevalnih elementov, ogrevalnih sistemov in drugih strojnih inštalacij s strokovno usposobljenimi inštalaterskimi ekipami, za katere redno organiziramo šolanja in izobraževanja. Vgrajujemo le kvalitetno opremo priznanih proizvajalcev. Spoštujemo okolske in varnostne standarde ter dogovorjene izvedbene roke.

Zavedamo se, da  le kvalitetna vgradnja strokovno izbranega ogrevalnega sistema omogoča optimalno delovanje sistema. 

Izvajamo montažo vseh ogrevalnih sistemov, naprav in elementov:

- montaža toplotnih črpalk
- montaža plinskih kotlov
- montaža oljnih kotlov
- montaža kotlov na pelete
- montaža kotlov na drva
- montaža solarnih sistemov
- montaža sistemov talnega ogrevanja
- montaža radiatorjev in konvektorjev
- montaža in sanacija dimnikov
- montaža inštalacij ogrevanja
- montaža vodovodnih inštalacij
- montaža klimatskih naprav
- montaža prezračevalnih sistemov
- montaža sanitarne keramike


Poleg same montaže poskrbimo tudi za izdelavo potrebnih projektov in pridobitev potrebnih soglasij ter pomagamo pri vložitvi dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev.

070 954 294
Pokličite nas za nasvet

Garancija

Zanesljivost

Zadovoljstvo

Postavite nam vprašanje

070 954 294
Pokličite nas za nasvet

Izdelava: LUXmedia